Home Join the Discussion
English
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: adidas nmd herr

adidas nmd herr 1 week ago #1173

Neongröna accenter blandas i mellansula och adidas sneakers dam klackar. Denna senaste modell använder ett antal ventilerade paneler på den övre, som spelar en roll för att minska vikten för att skapa ett lättare paket. Portland Trailblazers och adidas Hoops-teamet har ganska stjärnan på sina tävlingar just nu i Damian Lillard. Inte bara är han koppling på golvet utan han är också en stor förebild; något vi är säkra på att båda organisationerna är stolta över. Förhoppningsvis kommer vi att se den unga stjärnan snöra upp dessa röda / svarta adidas Crazy Light Boost 4 PE nästa säsong.

Denna adidas Crazy Light Boost 4 har en röd / vit randig SprintWeb-överdel med träffar av svart på tungan, snören, foder och adidas-varumärke. Ytterligare träffar av rött och svart ses på mellansula och hälbänk. Adidas ljuger inte om fjäderviktens adidas Crazy Light's densitet. Med vikten adidas nmd dam på 9,8 ounce är Crazy Light extremt lätt. Byggt av excellens, det är en gå till sko för bågar. Adidas Crazy Light är insvept i en säker SprintWeb-överdel och levereras packad med en EVA-sammansättningssula för plyschdämpning. Skon ger ett solid dragkraftsystem för sidorörelser för både inomhus och adidas originals skor utomhusbruk och är mycket lyhörda.

Adidas gjorde en stänk i NFL i år då några av deras idrottare debuterade med Yeezy 350 Cleat och Yeezy 750 Cleat. Men det roliga kommer inte att sluta i den ordinarie säsongen, det kommer att fortsätta i slutspelet.Jimmy Graham från Seattle Seahawks förbereder sig för sin slutspelet matchup i helgen mot Detroit Lions och han kanske bär den här nya grå färgvägen från adidas Yeezy 750 Cleat. Graham publicerade den här bilden på sin sociala media av en grå mocka Yeezy 750 Cleat med en svart cleated adidas gazelle dam sula som gör dem redo för fältet. Leta efter en handfull adidas-idrottare som eventuellt bär Yeezy-kläder under hela NFL-säsongen.

Skuren i en låg topp silhuett, sneakeren justeras till tech-fit. Sidopanelerna och tåboxen är perforerade för ventilation. Beroende på modellens återgivning är sneakeren klädd i olika material från mocka till svart. Med Derrick Rose återkomst till Chicago Bulls-sortimentet ser vi på en ny färgväg för adidas D Rose 4. Döpt till "Chicago Southside "hyllar färgschemat för sina gymnasiedagar, där han deltog i Simeon High. Med en levande blå främre halva av sneakeren och en elektrisk gul nyans som täcker den bakre halvan, som innehåller en GEOFIT-krage och SPRINTFRAME-teknik.

Rose säger: Adidas Rose 4 hyllar en berömd gata från D-Rose hemstad Chicago. Adidas Rose 4  Michigan Avenue har en djupblå och lila övre bas med infraröda höjdpunkter inbyggda i det inre fodret, hälen och snören. Silvera accenter täcker adidas logotyp på hälen på sneakeren och avslutar denna unika färgväg. Adidas Rose 4 "Michigan Ave" kommer att släppa 23 november 2013, för nu kolla in bilderna ovan för en detaljerad titt. adidas rea Pekvakt Derrick Rose dödar i prestanda på domstolen och designen av hans signaturskodslinje.

Handla adidas Dame 4 Camp Genom att släppa skonets enkla design och störande visuella språk presenterar utgåvan Deerupt i ett antal två-tonutgåvor. Riktigt med skoens ursprungliga ritning, har Deerupt en formkrävande stretchmaskkonstruktion över den övre med en webbingoverlay och ett minimalistiskt snörningssystem. Detta placeras sedan ovanpå ett klassiskt EVA-mellansålnät. Efterbehandlingen inkluderar en läderklacklapp med Trefoil-logotypen, en slitstark yttersula av gummi och en Ortholite-strumpfodral för optimal komfort. Handla adidas Deerupt Black Volt Genom att utnyttja skonets enkla design och
störande visuella språk presenterar utgåvan Deerupt i ett antal två-tonutgåvor.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.11 seconds