Home Join the Discussion
English
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: puma danmark

puma danmark 3 months, 1 week ago #671

KD logoet på tungen og Swoosh på sidepanelet er puma sko sort lavet i en orange mango farve, mens den gennemskinnelige ydersål også tager mulitcolor ruten som den øvre i en kombination af grøn, orange og gul. Nike KD 10 Peach Jam forventes ikke at gøre sin vej til detailhandlere. Hold den låst til Kicks On Fire for opdateringer. Den opdaterede 80'ers Nike Air Sock Racer-silhuet vender tilbage i en ny brosten til brosten til sommer, og det er et perfekt par at rocke i de varme måneder fremover.

En anden cookies creme-lignende farveway vises på Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit i sommer, da dette par har en officiel sminke af sort / ulv grå-ren platin. En puma suede classic dame perfekt model hele året rundt, denne Ultra-version af den klassiske runner har en åndbar strikket øvre med en matchende totonet Ultra 2.0 mellemsål for at fuldføre sit udseende helt og holdent. Forhandler til en pris på $ 160, puma sneakers dame kig efter Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Pure Platinum hos udvalgte Nike butikker og online i dag.

Sikker på at appellere til Miami Dolphins fans, denne Air Prestro fra Swoosh har en blågrøn skygge af grønt over hele mesh og neopren øvre samt tå og ankel / hæl TPU bur. Den grønne øvre er pænt suppleret af orange på hæltrækfliken og Nike / Presto branding på mellemsål og tunge. En hvid mellemsål fuldender Miami Dolphins forbindelsen hvide puma sko med en sort gummi ydersål capping off udseendet.

Se efter denne Presto for at komme frem til udvalgte Nike-forhandlere denne sommer. Nike slår damerne op med en ny premium farveløsning af "Sock Dart" for at starte juli måned. Med en strækbar, formfitting og åndbar neopren øvre , denne Nike Sock Dart Premium kommer dækket af Siltstone Red hele hele den øvre med tonal detaljer på signatur midfootremmen.

Så ikke kun vil? Nike HyperAdapt 2.0 være mere avanceret end 1.0 versionen, det vil koste mindre for at købe en, forudsat at du får en til detailhandel. Bliv afstemt som mere information om? Nike HyperAdapt 2.0 begynder at overflade.? Nike Kobe A.D. NXT vil frigive i denne røde og sorte farveway senere i denne måned. Simpelthen kendt som "Nike Kobe A.D. NXT University puma danmark Red," Nike Kobe A.D. NXT leveres med en flyknit øvre udstyret med et lak og et tilpasset vekselsystem, der låser din fod på plads for at give masser af stærk støtte på banen.

Det meste af skoen kommer i University Red, mens Bright Crimson og Black accents findes i hele. Yderligere funktioner omfatter TPU hæl tælleren og de store Nike Swoosh hits på mellemsålen. Afslutningen af skoens teknologiske egenskaber er brugen af et Nike Zoom Air pudeanlæg på enheden. Kig efter den? Nike Kobe A.D. NXT University
Red til at falde den 15. juli til $ 200.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.11 seconds